Nieuws

view:  full / summary

Udjan is op de clubmatch van KV Waalwijk beste reu, BOB en BIG 3 geworden!

Posted on February 1, 2017 at 7:00 PM

Wat was het een geweldige dag op de clubmatch van KV Waalwijk. Udjan werd 1e in de openklasse reuen met een mooie Uitmuntend. Second best werd onze Boaz ook met een mooie uitmuntend. Vervolgens ging Udjan de strijd aan voor beste reu en dit won hij en werd daarna ook BOB. Daarna een spannende ronde in de erenring bij de keuring van rasgroep 2. Van de 15 deelnemers werd hij samen met 7 anderen geselecteerd. De spanning bij de plaatsing steeg, waar hij uiteindelijk mocht plaatsnemen achter het 3e bordje!


Boaz is geröntgend

Posted on January 28, 2015 at 5:10 PM

Boaz is geröntgend en heeft de beoordeling HD A, NW40 en ED vrij gekregen!

Boaz 3 Uitmuntend op de show in Eindhoven

Posted on February 9, 2014 at 3:55 AM

Vandaag heeft Boaz mee gedaan aan de show in Eindhoven. De jeugdklasse reuen was goed vertegenwoordigd met in totaal 6 inschrijvingen, waarvan er 3 minstens een half jaar ouder waren dan Boaz. Uiteindelijk belande hij met een Uitmuntend en een heel mooi keurverslag op de 3e plaats. Het keurverslag is te lezen op zijn pagina onder het knopje 'keurverslagen'.

Boaz is geslaagd voor zijn E.G.G!

Posted on February 4, 2014 at 7:20 AM

Boaz is met een zeer goede score geslaagd voor zijn E.G.G examen! Dat hebben we samen toch maar mooi voor elkaar!

 

Succesvolle dag op de Kerstshow in Cuijk

Posted on December 21, 2013 at 5:15 PM

Gisteren hebben we weer een succesvolle dag beleefd op de Kershow in Cuijk. Udjan kreeg een uitmuntend en mocht plaats nemen achter het 3e bordje. Boaz stond als 9 maanden en 4 dagen oude 'pup' tussen de grote jongens in de Jeugdklasse, waar hij eveneens plaats mocht nemen achter het 3e bordje en beloond werd met een mooie Zeer Goed.

Daar kregen beide heren een mooi keurverslag bij die te lezen is onder het knopje 'keurverslagen' op hun eigen pagina.

 

Succesvolle dag op de Dogshow in Bleiswijk

Posted on November 4, 2013 at 9:10 AM

Gisteren hebben we weer een super leuke dag beleefd op de dogshow in Bleiswijk.

Boaz werd 1 Veel Belovend in de puppyklasse en kreeg een heel mooi keurverslag. Als klap op de vuurpeil werd Udjan, terwijl hij geheel uit vacht was, 4e bij de open klasse reuen en werd beloond met een Uitmuntend.

 

 

Boaz heeft een super dag beleefd op de show in Rotterdam.

Posted on August 25, 2013 at 7:30 AM

Gisteren heeft Boaz meegedaan op de show in Rotterdam. Helaas was hij de enigste in de babyklasse, maar kreeg werkelijk een prachtig keurverslag. Ook werd hij 10e best baby in show, van de 24 baby's, bij de keuring in de erering. Zijn keurverslag is te lezen op zijn eigen pagina onder 'keurverslagen'.

Boaz heeft meegedaan aan de regionale clubmatch in Uden

Posted on August 10, 2013 at 1:55 PM

Vandaag heeft Boaz meegedaan aan de regionale clubmatch in Uden. Dit was zijn eerste show avontuur en hij liep mee in de Baby Klasse. Wij waren erg benieuwd hoe hij het zou doen, maar dit was echt bovenverwachting goed. Boaz liet zich erg goed showen en bleef keurig staan. Toppertje! Hij kreeg een Veel Belovend en een zeer mooi keurverslag. Dit keurverslag is te lezen op zijn eigen pagina, onder het linkje 'keurverslagen'.

Het gaat erg goed met Boaz

Posted on May 13, 2013 at 9:10 AM

Boaz is sinds vrijdag 10-05-2013 bij ons in huis en het gaat heel erg goed met hem. Hij is een vriendelijke pup die graag van zich laat horen.

Vandaag is hij door onze eigen dierenarts helemaal goed gekeurd en hij feliciteerde ons met onze mooie en gezonde nieuwe aanwinst.

Udjan krijgt een nieuw vriendje!

Posted on April 29, 2013 at 5:00 PM

Over iets minder dan 2 weken, krijgt Udjan er een nieuw vriendje bij.

Zijn naam is Auke van het Hoogveen en zijn roepnaam wordt Boaz.

Binnenkort zal ook Boaz een eigen pagina op deze website krijgen.


Rss_feed